Amaryllis bollen actie

Ook dit jaar zijn er weer Amaryllis bollen te bestellen. De opbrengst is voor het Hillcrest Aids Centre. De prijs van de bollen is € 5,- /st. De bollen worden in week 47, 20 – 26 November 2017, (af)geleverd in de directe omgeving van de Bilt, Zuidlaren en Oost Souburg, daarbuiten worden verzendkosten in rekening gebracht van € 6,50. De bestelling kunt u doen via info@zuluaid.nl gevolgd door overmaking via de Zulu Aid bankrekening  NL22RABO0157729613 van het totaal bedrag, voor de soort en het adres. Hartelijk dank voor uw bestelling.

Sponsorkliks

Bestelt u wel eens bij bol.com,  Zalando, thuisbezorgd, H&M, etc, dan kunt u nu via de Zulu Aid link van Sponsorkliks uw bestelling doen. Het kost u niets extra’s, maar een deel van uw aankoop wordt gedoneerd naar Zulu Aid. Wel moet u zich eerst aanmelden met uw emailadres.

Klik hieronder

Adopteer een Bed

Door onze Respite Unit in het Hillcrest Aids Centre te steunen maakt u een concreet verschil voor de gemeenschap, door letterlijk het redden van levens en mensen een tweede kans te geven.