26 April tot en met 7 mei Diaconale reis de Bilt naar Hillcrest Aids Centre

Bericht geplaatst op: 6 mrt 2017   //   door Sandra   //   Reacties uitgeschakeld voor 26 April tot en met 7 mei Diaconale reis de Bilt naar Hillcrest Aids Centre

Van 26 april tot en met 7 mei zal een groep van 20 personen van de 3 PKN kerken in de Bilt de handen uit de mouwen te steken bij het Hillcrest Aids Centre. Op dit moment doen ze allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het Hillcrest Aids Centre.

Ze gaan helpen met de voorbereidingen van de Gogo Olympics die op 28 april 2017 gehouden worden. Een bijzonder evenement waar 1000 Gogo’s aan meedoen e zich het hele jaar aan het voorbereiden zijn. Het geeft ze kracht, eigenwaarde en ze doen het samen.

De groep is onderweg naar Hillcrest. Woensdag 26 april zullen ze ontvangen worden door de medewerkers van het Hillcrest Aids Centre. De afgelopen maanden hebben ze vele activiteiten gedaan om geld in te zamelen voor Hillcrest Aids Centre en de geweldige opbrengst is maar liefst 16.000 euro!!

Lees hun  verslagen op https://www.volgmijnreis.nl/profiel/zuidafrika2017

en kijk op facebook voor actuele foto’s en verhalen van de groep