SRC Cultuurvakanties heeft een prachtige reis georganiseerd naar Zuid Afrika met een bezoek aan Hillcrest Aids Centre en een lunch bij de grannies

Bericht geplaatst op: 16 mrt 2016   //   door Sandra   //   Reacties uitgeschakeld voor SRC Cultuurvakanties heeft een prachtige reis georganiseerd naar Zuid Afrika met een bezoek aan Hillcrest Aids Centre en een lunch bij de grannies

SRC Cultuurvakanties die het Hillcrest Aids Centre al sinds 2014 ondersteunt, heeft een prachtige reis door Zuid Afrika georganiseerd waar u diverse Hoogtepunten bezoekt.  Een indrukwekkend bezoek naar Hillcrest Aids Centre en aansluitend een onvergetelijke lunch bij de grannies is bij de reis inbegrepen.

Voor meer informatie klik op onderstaande link

http://www.src-reizen.nl/detail-anzeige.htm?header=Hoogtepunten%20ZuidAfrika&detail=true&id=60&fromUrl=/reizen-zuid-afrika.htm#.VulKd-LhDcc